Diablo 4: Ημερομηνία για τη νέα beta – Η Blizzard θέλει τη βοήθεια όλων σας!

Ώρα για «Server Slam»
21 Απριλίου 2023 23:02
Diablo 4: Ημερομηνία για τη νέα beta – Η Blizzard θέλει τη βοήθεια όλων σας!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Blizzard είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μια ακόμη beta για το Diablo IV βρίσκεται στον ορίζοντα. Πράγματι, λοιπόν, η εταιρία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα ακόμη σαββατοκύριακο δοκιμών και μάλιστα θέλει τη βοήθεια όλων των παικτών, για να «γονατίσουν» τους servers.

Συγκεκριμένα, το Diablo IV "Server Slam" αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Μάιο, δίνοντας στους fans άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσουν το πολυαναμενόμενο παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του στις αρχές του καλοκαιριού. Όπως τόνισαν οι developers κατά τη διάρκεια του πρόσφατου live stream τους, ο στόχος του Server Slam είναι να δοκιμαστούν οι servers και να προετοιμαστούν για την πλήρη κυκλοφορία. Αν και μπορεί να υπάρξουν χρόνοι αναμονής, η Blizzard στοχεύει να εξασφαλίσει μια ομαλή εμπειρία για όλους τους παίκτες.

Το Σαββατοκύριακο του Diablo IV Server Slam θα λειτουργήσει όπως και οι προηγούμενες beta, επιτρέποντας στους παίκτες να φτάσουν μέχρι και 20 level με τους χαρακτήρες τους, παίζοντας στα Fractured Peaks. Η beta θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από βελτιώσεις και rebalancing για τα classes, καθώς και αλλαγές στους μηχανισμούς των dungeons, με βάση το feedback από την open beta.  Μάλιστα, θα υπάρχει και μια εντελώς νέα ανταμοιβή, το Cry of Ashava Mount. Για να το κερδίσουν, οι παίκτες πρέπει να νικήσουν το world boss Ashava με έναν χαρακτήρα σε 20 level.

Το Σαββατοκύριακο του Diablo IV Server Slam θα ξεκινήσει στις 12 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου σε όλες τις πλατφόρμες.

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.