PlayStation Plus: Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του Μαΐου για τους Extra και Premium συνδρομητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα διατεθεί μέσω του “Game Catalog” για PS4 και PS5
20 Απριλίου 2023 18:47
PlayStation Plus: Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του Μαΐου για τους Extra και Premium συνδρομητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από το ιδιαίτερο indie ονόματι “Humanity” και αποκάλυψε παράλληλα ότι θα μπορούν να το απολαύσουν από την πρώτη ημέρα οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα βρίσκεται στην κατηγορία “Game Catalog” για τους Extra και Premium συνδρομητές, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Το νέο βίντεο που δημοσίευτηκε μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation, παρουσιάζει μεταξύ άλλων ολοκαίνουργια gameplay πλάνα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Έτσι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς το Humanity θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου και παράλληλα θα υποστηρίζει και τα PS VR και PS VR2.

Μάλιστα, αν δεν είστε συνδρομητές στο PlayStation Plus, θα έχετε τη δυνατότητα να το αγοράσετε κανονικά, στην τιμή των 29.99 ευρώ.

Δείτε το νέο trailer του παιχνιδιού παρακάτω:

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Humanity πατώντας εδώ.

Το Humanity παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο State of Play τον Σεπτέμβριο του 2019. Πρόκειται για ένα puzzle-action platform παιχνίδι, όπου οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο του Shiba Inu που ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους που είναι χωρισμένοι σε ομάδες που μάχονται μεταξύ τους.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε παλιότερα ότι ο τίτλος περιλαμβάνει 90 στάδια γεμάτα με εμπόδια, προκλήσεις και γρίφους, αλλά και έναν κόσμο που είναι γεμάτος μυστικά και collectables. Μάλιστα, θα υπάρχουν και τεράστια boss fights που θέλουν να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη.

Το Humanity θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου για PlayStation 4, PlayStation 5, PC και PlayStation VR, ενώ οι συνδρομητές του PlayStation Plus Extra και Premium θα μπορούν να το απολαύσουν εντελώς δωρεάν.