Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2 από σήμερα!

Ανακοινώθηκε το νέο multiplayer trial
19 Απριλίου 2023 09:27
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2 από σήμερα!

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και όταν πρωτοκυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 2, έτσι και τώρα η Activision ανακοίνωσε μια νέα δοκιμαστική περίοδο για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν εντελώς δωρεάν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού ξεκινώντας από σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και για επτά ολόκληρες ημέρες.

Φυσικά, η προωθητική αυτή ενέργεια γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν του τίτλου, η οποία μεταξύ άλλων πρόσθεσε το νέο Gunfight mode και τον χάρτη Pelayo’s Lighthouse.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το Multiplayer Trial δε θα επιτρέπει πρόσβαση στο campaign, αλλά μόνο σε ορισμένα modes του multiplayer. Ειδικότερα, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στους εξής 6v6 χάρτες: Farm 18, Shoot House, Shipment, Dome, Himmelmat Expo και Pelayo’s Lighthouse. Όσον αφορά τα διαθέσιμα modes, θα μπορούν να απολαύσουν τα Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Grind, Gun Game, Infected, One in the Chamber και All or Nothing για 6v6 αναμετρήσεις. Τέλος, θα επιτρέπεται και η πρόσβαση στο Gunfight mode και το Ground War, τα οποία έχουν τους δικούς του χάρτες.

Φυσικά, μιας και το Call of Duty: Modern Warfare 2 συνδέεται με το Call of Duty: Warzone 2, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι απολαμβάνουν μόνο το free-to-play battle royale για να αναβαθμίσουν γρηγορότερα το οπλοστάσιό τους.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.