Final Fantasy 16: Η Square Enix ετοιμάζει ειδικό event μέσα στον Ιούνιο

Λίγο πριν κυκλοφορήσει
18 Απριλίου 2023 21:42
Final Fantasy 16: Η Square Enix ετοιμάζει ειδικό event μέσα στον Ιούνιο

Η Square Enix συνεχίζει να προωθεί ένα από τα μεγαλύτερά της χαρτιά για το 2023, το Final Fantasy 16 και μόλις αποκάλυψε ότι μέσα στον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό event. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι στις 11 Ιουνίου θα δείτε νέα πλάνα από τον τίτλο μέσα από μία ειδική παρουσίαση που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά μάθαμε ότι θα μπορείτε να το δείτε ζωντανά μέσα από live stream. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από το επίσημο Twitter account του παιχνιδιού και η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: Ελάτε μαζί μας στις 11 Ιουνίου και ώρα 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, για μία γιορτή πριν την κυκλοφορία (του Final Fantasy 16) στο Λος Άντζελες.

Πατώντας εδώ, θα πάρετε και μια νέα γεύση από το παιχνίδι μέσα από ένα gameplay βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες.

Μερικές πληροφορίες για το Final Fantasy XVI

Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία. Το Final Fantasy 16 επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι.

Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy.

Το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου.