Αυτό είναι το ακριβότερο skin που πουλήθηκε ποτέ στο Counter-Strike

Ένα skin όπλου πουλήθηκε στο CS:GO πιο ακριβά και το αντίστοιχο πραγματικό!
18 Απριλίου 2023 17:48
Αυτό είναι το ακριβότερο skin που πουλήθηκε ποτέ στο Counter-Strike

Λόγω της ανακοίνωσης του Counter-Strike 2, το Counter-Strike: Global Offensive σφύζει από κόσμο περισσότερο από ποτέ στην μακροχρόνια ιστορία του. Για αυτό και τους τελευταίους μήνες ξοδεύονται αστρονομικά ποσά στα skins όπλων και αξεσουάρ του παιχνιδιού, μόνο που η τελευταία συναλλαγή έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. 

Όπως μεταδίδει το Dexerto, ένα skin για το AK-47 έγινε το πιο ακριβότερο όπλο που πουλήθηκε ποτέ στο CS:GO και πιθανότατα στην ιστορία των videogames. Πρόκειται για το skin όπλου "StatTrak Tier 1 Case Hardened AK-47" με pattern blue gem, το οποίο φέρει τον αριθμό 661, ενώ πάνω του έχει κολλημένα τέσσερα αυτοκόλλητα Katowice 2014 Titan Holo, τα οποία έκαστος κοστολογούνται στα $60.000. 

Ποιο είναι όμως το ποσό που πουλήθηκε το όπλο; Αυτό το AK-47 πουλήθηκε πιο ακριβά και από ένα αληθινό αντίστοιχο όπλο καθώς η τιμή του έφτασε τα $400.000. Βέβαια πουλήθηκε πακέτο με ένα Karambit Case Hardened Blue Gem (well worn) αξίας $100.000 δολαρίων κάνοντας τη συνολική τιμή να ξεπερνάει τα $500.000 δολάρια

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε πάλι ένα skin για AK-47 που είχε πουληθεί τον περασμένο Μάρτιο για $160.000. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι τα μαχαίρια του CS:GO είναι τα ακριβότερα αντικείμενα, καθώς ένα Karambit Case Hardened Blue Gem εκτιμάται ότι έχει αξία $2 εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτή η αστρονομική τιμή έχει καθοριστεί έτσι καθώς είναι το μοναδικό που βρίσκεται σε τέλεια "του κουτιού" κατάσταση (δηλαδή Factory New). 

Τα skins του CS:GO είναι κάτι περισσότερο από απλά κοσμητικά αντικείμενα. Αποτελούν σύμβολα του στάτους, του πάθους και της αφοσίωσης για πολλών παικτών. Είναι κομμάτι της κουλτούρας και της ιστορίας του Counter-Strike, καθώς αντικατοπτρίζουν τα επιτεύγματα και τις ιστορίες επαγγελματιών παικτών και ομάδων, ενώ είναι παράλληλα και μέρος της οικονομίας του παιχνιδιού, καθώς δημιουργούν ευκαιρίες για συναλλαγές, κέρδη και αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Τα skins του CS:GO είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το CS:GO εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά FPS παιχνίδια όλων των εποχών. Και με το Counter Strike 2 να έρχεται σύντομα, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τα skins τους από το CS:GO στο νέο παιχνίδι, είναι πιθανό ότι τα skins του CS:GO θα συνεχίσουν να διατηρούν την αξία τους για πολλά χρόνια.