Quidditch Champions: Μετά το Hogwarts Legacy αυτό είναι το νέο μεγάλο Harry Potter παιχνίδι

Μια multiplayer εμπειρία βασισμένη στο «μαγικό σπόρ»
18 Απριλίου 2023 16:41
Quidditch Champions: Μετά το Hogwarts Legacy αυτό είναι το νέο μεγάλο Harry Potter παιχνίδι

Οι fans του Harry Potter φαίνεται πως έχουν την τιμητική τους τελευταία, αφού μετά το απίστευτα επιτυχημένο Hogwarts Legacy, τώρα μόλις ανακοινώθηκε και ένα ακόμη παιχνίδι στο λατρεμένο σύμπαν της J. K. Rowling!

Ο λόγος γίνεται για το Harry Potter: Quidditch Champions, τα οποίο είναι ένα ανταγωνιστικό multiplayer που ζωντανεύει το εμβληματικό, μαγικό άθλημα, με το ίδιο όνομα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Warner Bros., το Quidditch Champions περιγράφεται ως ένα "γρήγορο, ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες" που προσφέρει μια αυτόνομη εμπειρία Quidditch και που επιτρέπει σε παρέες φίλων να ασχοληθούν με το άθλημα, αλλά και με άλλες περιπέτειες…με σκουπόξυλα.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Unbroken Studios με έδρα το Λος Άντζελες, δηλαδή τους δημιουργούς του mobile multiplayer shooter Fantastic Plastic Squad και του PC battle royale τίτλου Fractured Lands. Το Quidditch Champions θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν τους δικούς τους παίκτες Quidditch, ενώ θα προσφέρει και gameplay για έναν μόνο παίκτη.

Η Warner θα πραγματοποιήσει ορισμένα playtests από τις 21 έως τις 22 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, μέσα από το link που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet, για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει από την Portkey Games της Warner, δηλαδή την εταιρία που είναι υπεύθυνη και για το Hogwarts Legacy, αλλά η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ακόμη.