ROG Ally: Παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει η νέα φορητή κονσόλα της Asus (ΕΙΚΟΝΑ)

Νέα ενημέρωση από την εταιρία
16 Απριλίου 2023 20:23
ROG Ally: Παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει η νέα φορητή κονσόλα της Asus (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Asus θέλει να σας καθησυχάσει και μόλις αποκάλυψε ότι η νέα φορητή κονσόλα της θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία, ανέβασε μια εικόνα με το ROG Ally στο Twitter της και έδωσε νέες πληροφορίες για το λανσάρισμά του.

Αρχικά δήλωσε ότι όντως η κονσόλα της θα κυκλοφορήσει πιο γρήγοροα απ’ όσο πιστεύετε και αυτό θα γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στην Αμερική ή στην Ευρώπη. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά δεν έδωσε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά ούτε είπε πόσο θα κοστίζει ο ανταγωνιστής του Steam Deck. 

Η νέα ανάρτηση της Asus: 

 

Το ROG Ally πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως (και μπορεί να έρθει πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε).  

Για την ιστορία, το ROG Ally είναι μια φορητή κονσόλα με Windows λειτουργικό σύστημα και έρχεται με μία μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών με αναλογία 16:9 και ανάλυσης 1080P. Επίσης, προσφέρει 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, δύο αναλογικούς μοχλούς, D-Pad, τέσσερα μπροστινά κουμπιά, καθώς και bumpers, σκανδάλες και δύο κουμπιά στο πίσω μέρος του. 

Περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του ROG Ally μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. 

Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πότε ακριβώ θα κυκλοφορήσει η φορητή κονσόλα της Asus, ενώ δε γνωρίζουμε ούτε καν την τιμή της. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: