Call of Duty Warzone 2: Κατακραυγή για “pay to win“ με την τρίτη σεζόν

Έντονα παράπονα για τα νέα Operator bundles
15 Απριλίου 2023 01:15
Call of Duty Warzone 2: Κατακραυγή για “pay to win“ με την τρίτη σεζόν

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη κυκλοφορία των νέων Operator bundles στο Call of Duty Warzone 2, με ορισμένους παίκτες να ισχυρίζονται ότι τα πακέτα είναι "pay to win". Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Season 3 του Warzone 2 ξεκίνησε την Τετάρτη, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο PvPvE mode του παιχνιδιού, το DMZ, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής των Active Duty Operator slots.

Ωστόσο, το επι πληρωμή πακέτο Bomb Squad, το οποίο δίνει στους παίκτες ένα τέταρτο slot για Active Operator με ένα δωρεάν medium backpack και ένα μοναδικό blueprint, δεν γνώρισε και την καλύτερη υποδοχή από την παθιασμένη κοινότητα. Το κερασάκι στην τούρτα; Σύμφωνα με τους dataminers, περισσότεροι operators με ακόμη πιο σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ένα UAV ή self-revive, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Οι αντιδράσεις κατά των πακέτων αυτών ήταν έντονες στο Reddit, με πολλούς fans να προτρέπουν τους άλλους να μην τα αγοράσουν. Ορισμένα legacy skins χαρακτήρων, όπως του Ghost, φημολογείται επίσης ότι θα συνδέονται με αυτά τα bundles, αυξάνοντας τη δυσαρέσκεια των παικτών.

      DMZ is dead (P2W free UAV Bundle)
by      u/KNEXIUM in      DMZ   

Αφήνοντας στην άκρη το ζήτημα αυτό, η εν λόγω ενημέρωση του Warzone 2 έφερε επίσης αλλαγές στον ρυθμό, το combat και το movement. Επιπλέον, το Al Mazrah διαθέτει τώρα ένα νέο 1v1 Gulag που ονομάζεται Blacksite, ενώ το νησί Ashika έχει αποκτήσει ένα φορτηγό πλοίο και πολλά υποβρύχια που βρίσκονται έξω από το λιμάνι.

Για την ώρα μένει να δούμε πώς θα απαντήσει η Activision στις αντιδράσεις κατά των πακέτων, αλλά είναι σαφές ότι ορισμένοι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι με το ενδεχόμενο να υπάρχουν pay-to-win στοιχεία στο παιχνίδι.