Το The Lord of the Rings: Gollum έγινε χρυσό – Τελική ημερομηνία και νέο trailer

Κλείδωσε επιτέλους η κυκλοφορία του
15 Απριλίου 2023 01:03
Το The Lord of the Rings: Gollum έγινε χρυσό – Τελική ημερομηνία και νέο trailer

Έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα, επιτέλους το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στο κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Ο λόγος γίνεται για το The Lord of the Rings: Gollum που πλέον έγινε χρυσό και έτσι αναμένεται στις 25 Μαΐου για τα PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S, ενώ αργότερα θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch.

Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δε σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του ενσωματώνονται στο Day One patch.

Πέρα από την ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας, έγινε γνωστό ότι και οι προ-παραγγελίες έχουν πλέον ξεκινήσει, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν και την Precious Edition, η οποία έρχεται με διάφορα έξτρα ψηφιακά καλούδια, μεταξύ των οποίων και διαφορετικά voice overs στα Sindarin, την γλώσσα του σύμπαντος του Tolkien.

Ακολουθεί το νέο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της έναρξης των προ-παραγγελιών:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Lord of the Rings: Gollum αναπτύσσεται από την Daedalic Entertainment και είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή, στο Gollum, περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien.  Έτσι, στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

Παράλληλα, στο παρελθόν το στούντιο είχε επισημάνει πως ο τίτλος θα έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα LOTR παιχνίδι και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του franchise. Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.