Horizon Forbidden West Burning Shores – Δείτε το launch trailer της νέας περιπέτειας της Aloy!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του DLC
14 Απριλίου 2023 22:49
Horizon Forbidden West Burning Shores – Δείτε το launch trailer της νέας περιπέτειας της Aloy!

Το PlayStation μόλις κυκλοφόρησε το launch trailer για το Burning Shores πακέτο επέκτασης του Horizon Forbidden West, δίνοντας στους fans μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει, όταν αυτό κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το DLC θα κοστίζει $20 και θα συνεχίζει την ιστορία της Aloy από εκεί που σταμάτησε το βασικό campaign του Horizon Forbidden West.

Αναμενόμενα, για να μπουν στο Burning Shores, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το main quest στο βασικό παιχνίδι. Το DLC θα διαδραματίζεται σε μια νέα επικίνδυνη τοποθεσία, γεμάτη με νέους χαρακτήρες και μηχανικούς εχθρούς. Συγκεκριμένα, η Aloy θα ταξιδέψει στα ερείπια του Λος Άντζελες, τα οποία έχουν σμιλευτεί από χιλιετίες ηφαιστειακών εκρήξεων και βίαιης σεισμικής δραστηριότητας. Εκεί καταδιώκει μια νέα απειλή για τον πλανήτη, που κρύβεται ανάμεσα στις επικίνδυνες και αδάμαστες άγριες περιοχές του Burning Shores.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Burning Shores δεν θα είναι διαθέσιμο για το PS4, αλλά μόνο για το PS5, παρά το γεγονός ότι το βασικό παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει τόσο για τις κονσόλες της τρέχουσας όσο και της προηγούμενης γενιάς. Σύμφωνα με τον Mathijs de Jonge, τον επικεφαλής της Guerrilla Games, η ομάδα ανάπτυξης μπόρεσε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο PS5 για το Burning Shores, γεγονός που της επέτρεψε να δημιουργήσει μια εκπληκτική μετα-αποκαλυπτική εκδοχή του Λος Άντζελες, χωρίς να χρειαστεί να γίνουν συμβιβάσιμοί για το PS4.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer: