Death Stranding 2: Ο Kojima μάς βάζει στα παρασκήνια με υλικό από τα social media

Lea Seydoux, Norman Reedus, Elle Fanning και όλο το cast στα “γυρίσματα“
13 Απριλίου 2023 23:29
Death Stranding 2: Ο Kojima μάς βάζει στα παρασκήνια με υλικό από τα social media

Υπερβολικά δραστήριος είναι τα τελευταία 24ωρα ο Twitter λογαριασμός του Hideo Kojima φυσικά λόγω Death Stranding 2. Ο θρυλικός δημιουργός βρίσκεται ξανά στο...πλατό του πολυαναμενόμενου sequel καθώς όλο το cast επανενώθηκε για να γυρίσει νέες σκηνές, που σημαίνει ότι έβγαλε ένα σωρό φωτογραφίες με τους Norman Reedus, Troy Baker, Lea Seydoux, Shioli Kutsuna αλλά και τη νεότερη χολιγουντιανή προσθήκη του cast που λέγεται Elle Fanning. 

Όντας γνωστός για τα teasers, τα πειράγματα και τις κλεφτές ματιές που δίνει στα projects του για τους ακόλουθούς του στα social media, δε γινόταν να μη το κάνει και τώρα. 

Ο Kojima μοιράστηκε αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια και το motion capture πλατό του "DS2". Έβγαλε φυσικά φωτογραφίες έξω από τα τρέιλερ όλων των ηθοποιών: 

Και αρκετές ματιές από την προετοιμασία των Norman Reedus και Troy Baker για το motion capture με τις αντίστοιχες στολές και τον εξοπλισμό. 

Σε μια από αυτές έκαναν και τούρτα γενεθλίων στην Elle Fanning, καθώς στις 9 Απριλίου έγινε 25 ετών. Η τούρτα της ήταν διακοσμημένη με Death Stranding στοιχεία καθώς είχε πάνω της τα cryptobiotes από το πρώτο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι η ανάπτυξη προχωράει με έντονους ρυθμούς αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες αυτές. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει ένα leak που αποκάλυπτε ότι το Death Stranding 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, αν και κάτι τέτοιο επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τo PlayStation.