Δεν είναι φάρσα: Καθυστερεί ξανά το Suicide Squad: Kill the Justice League

Χάνει επίσημα το ραντεβού που είχε δώσει για κυκλοφορία εντός του 2023
13 Απριλίου 2023 22:51
Δεν είναι φάρσα: Καθυστερεί ξανά το Suicide Squad: Kill the Justice League

Οι φήμες που ήθελαν το Suicide Squad: Kill the Justice League να χάνει και το ραντεβού του 2023 που είχε δώσει με τους gamers, τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Σε επίσημο tweet της Rocksteady που αναπτύσσει εδώ και χρόνια τον τίτλο, έγινε γνωστό πως το Suicide Squad παιχνίδι θα καθυστερήσει για ακόμη μια φορά και μάλιστα για αρκετούς μήνες ακόμη. Το νέο ραντεβού που δίνει πλέον είναι για τις 2 Φεβρουαρίου του 2024 στα PS5, Xbox Series X|S και PC. 

Οι λόγοι πίσω από την καθυστέρηση; Όπως γράφει στο επίσημο ανακοινωθέν της Rocksteady έγινε για να παραδώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες και τους fans της DC. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Πήραμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να πάρουμε το χρόνο που απαιτείται για να δουλέψουμε παραπάνω και να κάνουμε τον τίτλο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες. Ευχαριστούμε την απίθανη κοινότητά μας για τη συνεχόμενη υποστήριξη, υπομονή και κατανόησή της. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη για να μοιραστούμε με εσάς στους ερχόμενους μήνες και ανυπομονούμε να σας δούμε στους δρόμους της Metropolis του χρόνου."

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Μάλιστα, η Metropolis θα είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την Gotham του Batman: Arkham Knight, μια λεπτομέρεια που μοιράστηκαν οι δημιουργοί μέσα από ένα αναλυτικό behind the scenes βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου του 2024 για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S, μετά και τη νεότερη καθυστέρησή του.