Το Tekken 8 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητούσε χρόνια!

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Harada
10 Απριλίου 2023 10:16
Το Tekken 8 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητούσε χρόνια!

Και επίσημα το Tekken 8 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητούσε χρόνια και θεωρείται πλέον «must» για τα multiplayer παιχνίδια και ειδικά για τους fighting τίτλους. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το crossplay, τη δυνατότητα δηλαδή να παίξει κάποιος με παίκτες από άλλες κονσόλες ή PC.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον director του τίτλου, τον Katsuhiro Harada, ο οποίος απάντησε στην σχετική ερώτηση ενός fan λέγοντας:

Crossplay; Φυσικά και θα έχει!

Παρεμπίπτοντος, όταν κυκλοφόρησαν οι κονσόλες προηγούμενης γενιάς, είχα ήδη προτείνει crossplay μεταξύ των δύο πλατφορμών.  Ωστόσο, εκείνη την εποχή, βρίσκονταν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους για τα κοινά τους συμφέροντα (και το θέμα της ασφάλειας του P2P) και έτσι αρνήθηκαν επανειλημμένα.

Στη συνέχεια, μέσα από δεύτερο σχετικό tweet, ο Harada πρόσθεσε:

Θυμάστε όταν ανακοίνωσαν ότι ήταν ανοιχτοί στο crossplay πριν από μερικά χρόνια;  Στην πραγματικότητα δεν υποστήριζαν ενεργά τους third parties τότε και τα εμπόδια ήταν πολύ μεγάλα. Υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα που έχουν απομείνει, αλλά θα είναι εφικτό.

Όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω.

Το TEKKEN 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.