Εκατομμύρια παίκτες “λιώνουν” το Resident Evil 4 Remake – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Επίσημες δηλώσεις από την Capcom
08 Απριλίου 2023 15:12
Εκατομμύρια παίκτες “λιώνουν” το Resident Evil 4 Remake – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Πριν από περίπου μία εβδομάδα σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι το Resident Evil 4 Remake πούλησε περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Τώρα, η Capcom φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τις πωλήσεις του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site της εταιρίας, έγινε γνωστό ότι η περιπέτεια του Leon και της Ashley έχει ξεπεράσει πλέον τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Οι δηλώσεις της εταιρίας αναφέρουν τα εξής:

H Capcom ανακοινώνει σήμερα ότι ο νέος multiplatform τίτλος, Resident Evil 4, έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Το franchise του Resident Evil περιλαμβάνει survival horror παιχνίδια, στα οποία οι παίκτες χρησιμοποιούν όπλα και διάφορα αντικείμενα για να ξεφύγουν από τρομακτικές καταστάσεις.

Οι αποστολές όλων των παιχνιδιών της σειράς ξεπερνούν τώρα τις 135 εκατομμύρια μονάδες από το 1996 με το πρώτο παιχνίδι, έως και σήμερα. 27 χρόνια μετά, η συνεχής υποστήριξη από την παθιασμένα κοινότητα σε όλο τον κόσμο, καθιστά τα Resident Evil την ναυαρχίδα της Capcom.

Μερικές πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

Η περιπέτεια του Leon S. Kennedy είναι άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό re-imagine. Οι developers διατηρούν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Μάθαμε πόσα εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε το Resident Evil 4 Remake

Ο εμβληματικός merchant υπάρχει κανονικά και εδώ, από τον οποίο μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα, επιστρέφει και η βαλίτσα, μόνο που αυτή τη φορά έχει και κάποιες ικανότητες που θα βοηθούν τον εξοπλισμό του Leon.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας.

Το Resident Evil 4 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το remake προσεχώς θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο, ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony.