Οι παίκτες του CS:GO ξόδεψαν τρελό ποσό-ρεκόρ για να ανοίξουν cases

Ενόψει του Counter-Strike 2, έχουν ανέβει κατακόρυφα οι μετοχές του
08 Απριλίου 2023 10:37
Οι παίκτες του CS:GO ξόδεψαν τρελό ποσό-ρεκόρ για να ανοίξουν cases

Με το Counter-Strike 2 να είναι προ των πυλών και ήδη κάποιοι τυχεροί παίκτες να έχουν πρόσβαση, είναι λογικό να ζεσταίνεται παραπάνω το Counter-Strike: Global Offensive και ο κόσμος είτε να επιστρέφει σε αυτό είτε να προετοιμάζεται εντατικά για την έλευση του επόμενου κεφαλαίου. 

Ως αποτέλεσμα αυτής της επιστροφής φαίνεται πως έχει προκληθεί και μια αγοραστική φρενίτιδα στο CS:GO αφού οι παίκτες ξόδεψαν ένα ποσό ρεκόρ για να ανοίγουν cases. Εκτός του ότι ξόδεψαν πολλά χρήματα σε κουτιά, ανοίχτηκαν και εξωφρενικά πολλά σε διάστημα μόλις ενός μήνα. 

Σύμφωνα με το csgocasetracker.com ο περασμένος Μάρτιος σημείωσε ιστορικό ρεκόρ καθώς συλλογικά η βάση παικτών του CS:GO άνοιξε περίπου 39.5 εκατομμύρια κουτιά. Κάθε κλειδί για να ανοίξει ένα κουτί κοστίζει περίπου $2.50 δολάρια και εκτός αυτού τα κουτιά έχουν κόστος που ξεκινάει από τα $0.70 λεπτά και φτάνουν μέχρι και τα $60 δολάρια. Υπολογίζεται χονδρικά λοιπόν ότι αγοράσθηκαν περί τα $100 εκατομμύρια αξίας κοσμητικά αντικείμενα σε αυτό το διάστημα. 

Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα σε σχέση με τον μήνα του Φεβρουαρίου όταν ανοίχτηκαν περίπου 27.7 εκατομμύρια κουτιά. Τον προηγούμενο μήνα επίσης το CS:GO σημείωσε και ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam, σπάζοντας το ρεκόρ που το ίδιο το παιχνίδι είχε θέσει. 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο anti-cheat σύστημα του Counter-Strike 2 που θα κόβει απότομα τον αέρα των cheaters. 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta του CS 2, πρέπει να τηρείτε αυτά τα κριτήρια όπως αποκάλυψε η Valve. Το CS 2 υπόσχεται πολλές βελτιώσεις χάρη στη Source 2 Engine όπως πλήρως ανανεωμένους χάρτες, πλουσιότερα και καλύτερα γραφικά, dynamic smoke στις χειροβομβίδες και άλλα πολλά. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για τα αντικείμενά σας, αυτά θα μεταφερθούν από το CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) στο καινούργιο.

Δείτε περισσότερα βίντεο για το Counter-Strike 2, σχετικά με τους χάρτες, το αλλαγμένο gameplay και το tick rate, πατώντας εδώ.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.