Τέλος τα FIFA, γνωρίστε το EA Sports FC μέσα από το πρώτο teaser

Η νέα εποχή του ποδοσφαιρικού τίτλου ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι!
06 Απριλίου 2023 19:18
Τέλος τα FIFA, γνωρίστε το EA Sports FC μέσα από το πρώτο teaser

Τα FIFA πέθαναν και επίσημα! Ζήτω το EA Sports FC καθώς η ΕΑ έκανε τα πρώτα αποκαλυπτήρια της νέας εποχής που θα εισέρθει το διάσημο ποδοσφαιράκι της, από τότε που τα "έσπασε" με την FIFA και έχασε το δικαίωμα του ονόματος. 

Στην επίσημη ανακοίνωσε της EA Sports αναφέρεται ότι το "EA SPORTS FC" θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της διάσημης σειράς αθλητικών τίτλων της, από το οποίο δεν χάνει την ευκαιρία ήδη να διαφημίσει πως δε θα του λείπει -πρακτικά- τίποτα. Στην επίσημη σελίδα του τίτλου υπάρχουν ένα σωρό κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα του κόσμου, όπως τα UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, La Liga (Ισπανικό Πρωτάθλημα), Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα), Bundesliga (Πρωτάθλημα Γερμανίας), Serie A (Πρωτάθλημα Ιταλίας) και Ligue 1 (Πρωτάθλημα Γαλλίας), μεταξύ δεκάδων άλλων. 

Κάπως έτσι σπάει μια συνεργασία 30 ετών μεταξύ ΕΑ και FIFA, με το νέο λογότυπο και εικαστικό να δίνει το σύνθημα της νέας εποχής του EA Sports FC. Αυτό βασίζεται στο τρίγωνο που είναι ένα βασικό σχήμα στο κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως τα τριγωνάκια που σχηματίζουν οι παίκτες στο Ultimate Team, αλλά και ο τριγωνικός κέρσορας όλων των περασμένων FIFA παιχνιδιών πάνω από τους παίκτες. 

Δείτε το πρώτο teaser του EA Sports FC: 

Οι τρεις μεγάλοι του gaming, δηλαδή Xbox, PlayStation και Nintendo υποδέχτηκαν την ανακοίνωση του EA Sports FC τροποποιώντας το λογότυπο του παιχνιδιού στα χρώματά της εκάστοτε πλατφόρμας. Δείτε τα tweets τους παρακάτω:

Την ίδια θερμή υποδοχή επιφύλασσαν και τεράστιοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που έδωσαν το μήνυμα ότι "θα είναι μέσα" στο EA Sports FC, όπως η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, ολόκληρη η Premier League και πολλοί ακόμα. 

Για το EA Sports FC αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τον ερχόμενο Ιούλιο, όπως υπόσχεται η ΕΑ Sports.