Αποκτήστε 7 horror παιχνίδια σε μια ελκυστική τιμή

“Τρομακτικά παιχνίδια για να παίξετε στο σκοτάδι” λέει το νέο πακέτο της πλατφόρμας
05 Απριλίου 2023 08:16
Αποκτήστε 7 horror παιχνίδια σε μια ελκυστική τιμή

Το νέο Humble Bundle είναι εδώ και θέλει να σας τρομάξει με 7 horror παιχνίδια για το PC σας. Πιο συγκεκριμένα, έχετε 9 μέρες ακόμα για να αποκτήσετε το “Scary Games to Play in the Dark” bundle, του οποίου η τιμή ξεκινάει από τα 6.49 ευρώ και φτάνει τα 16.68 ευρώ (ή και παραπάνω αν το θέλετε) και φυσικά είναι για καλό σκοπό.

Το πακέτο χωρίζεται σε τρείς κατηγορίες, ανάλογα το πόσο που θέλετε να δώσετε. Η πιο φθηνή κατηγορία περιέχει το Labyrinthine και το Propnight και ανέρχεται τα 6.49 ευρώ. Η 2η επιλογή των 11.12 ευρώ έχει τα Them and Us, The Blackout Club, Labyrinthine και Propnight.

Το 3ο και τελευταίο πακέτο που ξεκινάει από τα 16.68 ευρώ περιέχει τα Visage, The Mortuary Assistant, SCP: 5K, Them and Us, The Blackout Club, Labyrinthine και Propnight.

Αποκτήστε το πακέτο που σας ταιριάζει πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο Cool Effect.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.