Tekken 8: Δείτε τα gameplay trailers δύο ακόμη χαρακτήρων!

Μεγαλώνει το ρόστερ του τίτλου
03 Απριλίου 2023 19:17
Tekken 8: Δείτε τα gameplay trailers δύο ακόμη χαρακτήρων!

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε δύο ακόμη gameplay trailers από το Tekken 8, στα οποία παρουσιάζει τη νέα εμφάνιση και το moveset των Asuka Kazama και Leroy Smith

Τα εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκαν για άλλη μια φορά μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της εταιρίας και έχουν διάρκεια σχεδόν τα 2 λεπτά. Στο πρώτο βλέπουμε την Asuka Kazama με την ιδιαίτερη και ανανεωμένη εμφάνισή της, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Leroy Smith.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Tekken 8 υπόσχεται ένα φρεσκαρισμένο σύστημα μάχης και εντυπωσιακά γραφικά που φτιάχτηκαν με τη γνωστή μηχανή γραφικών Unreal Engine 5. Έτσι, το ρόστερ του Tekken 8 μεγαλώνει κι άλλο και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τους Asuka Kazama και Leroy Smith, οι οποίοι τα δίνουν όλα μέχρι να βγουν νικητές.

Δείτε τα νέα gameplay trailers παρακάτω

Οι χαρακτήρες του Tekken 8 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Jin Kazama & Devil Jin, Jack-8, Jun Kazama, Kazuya Mishima & Devil Kazuya, King, Lars Alexandersson, Marshall Law, Nina Williams, Paul Phoenix, Ling Xiaoyu, Asuka Kazama και Leroy Smith.

Ως Unboxholics βρεθήκαμε στο ειδικό event του Tekken 8, εκεί όπου μιλήσαμε με τον θρυλικό Katsuhiro Harada, ενώ παίξαμε εκτενώς τον τίτλο σε ένα χορταστικό hands-on session και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορία αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι το Tekken 8 θα έρθει στα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Tags: