Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια

Από το Epic Games Store
02 Απριλίου 2023 10:42
Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε λίγες μέρες ακόμα για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια από το Epic Games Store. Οι δύο τίτλοι έγιναν διαθέσιμοι στην “Free Games” κατηγορίας του ψηφιακού καταστήματος και θα μείνουν εκεί μέχρι τις 6 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Tunche των Leap Game Studios και Hypetrain Digital LTD. Πρόκειται για ένα action indie παιχνίδι που υποστηρίζει και co-op, σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε και με την παρέα σας. Ο τίτλος σάς καλεί στον Αμαζόνιο με ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσετε την Rumi και τους φίλους της να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις παράξενες ενέργειες του Tunche και να επαναφέρετε την Ειρήνη στον Αμαζόνιο.

Το 2ο παιχνίδι είναι το The Silent Age της House On Fire, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα post-apocalyptic κόσμο και πρόκειται για ένα point-and-click adventure παιχνίδι που υπόσχεται να σας καθηλώσει και να σας ταξιδέψει σε έναν παράξενο κόσμο, με την ανθρωπότητα να έχει αφανιστεί.

Κατεβάστε το Tunche πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το The Silent Age από εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται στο Epic Games Store μέχρι την Πέμπτη, οπότε καλό θα ήταν να τα προσθέσετε από τώρα στον λογαριασμό σας. Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε θα μείνουν δικά σας για πάντα.

Για να μάθετε πρώτοι τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.