Το ολοκαίνουργιο Sonic παιχνίδι κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν για όλους!

Αυτό είναι το The Murder of Sonic the Hedgehog
01 Απριλίου 2023 12:48
Το ολοκαίνουργιο Sonic παιχνίδι κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν για όλους!

The Murder of Sonic the Hedgehog. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της Sega και όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε το νέο τίτλο που βασίζεται στο δημοφιλές franchise και μπορείτε να το παίξετε από σήμερα στο PC σας μέσω Steam εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για ένα casual point and click παιχνίδι σαν μυθιστόρημα, όπου ο Sonic έχει πεθάνει στο Mirage Express κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργάνωσε η Amy Rose για τα γενέθλιά της. Εσείς, ως παίκτες, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μάθετε ποιος σκότωσε τον Sonic, αλλά και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει:

Είναι τα γενέθλια της Amy Rose, η οποία διοργανώνει ένα murder mystery πάρτι στο Mirage Express! Όταν ο Sonic the Hedgehog γίνεται θύμα του παιχνιδιού όλοι θέλουν να μάθουν τι συνέβη και μπαίνουν στα βαθιά. Ωστόσο, κάτι παράξενο συμβαίνει. Είναι ένα αθώο παιχνίδι ή κάτι άλλο πιο μοχθηρό;

Κατεβάστε το The Murder of Sonic the Hedgehog πατώντας εδώ.

Οι minimum απαιτήσεις συστήματος ζητούν τα εξής:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows XP
  • Processor: 2.0 GHz Core 2 Duo
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: OpenGL 2.0 or DirectX 9.0c
  • Storage: 500 MB available space

Εσείς, είστε οι ερευνητές της υπόθεσης και θα πρέπει να μάθετε τι συνέβη στον Sonic, μιλώντας με χαρακτήρες-κλειδιά. Τέλος, η Sega επισήμανε ότι δεν πρόκειται για έναν τίτλο που έχει φτιάξει η Sonic Team.