Κατεβάστε δωρεάν αυτό το παιχνίδι για το PC και γλιτώστε €20

Αυτό είναι το νέο παιχνίδι-δωράκι του GOG.com
01 Απριλίου 2023 10:00
Κατεβάστε δωρεάν αυτό το παιχνίδι για το PC και γλιτώστε €20

Το GOG.com επιστρέφει με ένα νέο δωράκι που θα διαρκέσει για περιορισμένο χρόνο στο ψηφιακό του κατάστημα. Έτσι, χαρίζει σε όλους το Deep Sky Derelicts, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τώρα για το PC σας και να γλιτώσετε περίπου €20, καθώς τόσο κοστίζει κανονικά. 

Πρόκειται για ένα δυστοπικό turn based RPG με κάρτες που προσφέρει μια φρέσκια προοπτική στο gameplay με μια sci-fi comicbook αισθητική. Χτίστε τη δική σας ομάδα χαρακτήρων και deck καρτών, με μάχες και περιεχόμενο που πάντοτε θα είναι διαφορετικά και με υψηλό replay value χάρη στο procedural generated περιεχόμενο. 

Ένα ακόμη θετικό του παιχνιδιού αυτού είναι ότι μπορεί να το σηκώσει πρακτικά κάθε PC και laptop των τελευταίων 7-8 ετών τουλάχιστον.

Για να το κατεβάσετε δωρεάν συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο GOG και έπειτα πατήστε το κουμπί go to giveaway. Αυτό θα σας βγάλει στην κεντρική σελίδα του GOG, εκεί όπου θα σκρολάρετε λίγο παρακάτω μέχρι το ειδικό banner που γράφει "add to your library" και πατήστε το εν λόγω κουμπί.

Προλάβετε όμως διότι προσφορά του ισχύει μέχρι τις 3 Απριλίου. 

Κατεβάστε το Deep Sky Derelicts πατώντας εδώ