Xbox Series X: Ανακοινώθηκε νέο πακέτο αγοράς με ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023

Έρχεται προσεχώς στα καταστήματα
31 Μαρτίου 2023 23:36
Xbox Series X: Ανακοινώθηκε νέο πακέτο αγοράς με ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023

Σύντομα, οι παίκτες παγκοσμίως που θέλουν να αγοράσουν το Xbox Series X θα μπορούν να βρουν στα ράφια των καταστημάτων ένα νέο bundle, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, το Diablo IV.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η Microsoft σε συνεργασία με την Blizzard, στις 6 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Xbox Series X – Diablo IV Bundle, το οποίο περιλαμβάνει την κονσόλα σε μαύρο χρώμα, ένα ασύρματο Xbox Controller, ένα HDMI καλώδιο, καθώς και ένα ψηφιακό αντίτυπο του Diablo IV, μαζί με διάφορα επιπλέον ψηφιακά καλούδια για το παιχνίδι και όχι μόνο. Το κόστος του πακέτου στην ελληνική αγορά θα ανέρχεται στα €569.99.

Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν όφελος €20 σε σύγκριση με το αν αποφάσιζαν να αγοράσουν το παιχνίδι και την κονσόλα ξεχωριστά, μιας και η προτεινόμενη τιμή του Xbox Series X ανέρχεται σε €509,99, ενώ το Diablo IV κοστίζει €79,99.

Αναλυτικότερα, τα επιπλέον περιεχόμενα του Xbox Series X – Diablo IV bundle είναι τα εξής:

Diablo IV

In-game item: Light-Bearer Mount with Caparison of Faith Mount Armor

Bonus in-game items: Inarius Wings & Inarius Murloc Pet για το Diablo III, Amalgam of Rage Mount για το World of Warcraft στο PC, Umber Winged Darkness Cosmetics Set για το Diablo Immortal.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε τη σχετική σελίδα της Microsoft πατώντας εδώ.