Το Final Fantasy 16 έγινε χρυσό!

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τίτλου όπως αναφέρει η Square Enix
31 Μαρτίου 2023 16:05
Το Final Fantasy 16 έγινε χρυσό!

Η Square Enix μόλις μοιράστηκε κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν το Final Fantasy 16. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα επίσημα social media της σειράς, το 16ο κεφάλαιο μόλις έγινε χρυσό και είναι πανέτοιμο για να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο PlayStation 5.

Τι σημαίνει όταν ένα παιχνίδι γίνεται χρυσό; Σημαίνει πλην σαφώς ότι η διαδικασία ανάπτυξής του έχει ολοκληρωθεί και μπαίνει στο στάδιο παραγωγής retail αντιτύπων. Η Square Enix ανέβασε μια φωτογραφία, με τη λεζάντα να γράφει τα εξής: "Το Final Fantasy XVI μόλις έγινε χρυσό! Από όλη την ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένου και του Torgal, ελπίζουμε να ανυπομονείτε για την κυκλοφορία του FF16 στις 22 Ιουνίου."

Μερικές πληροφορίες για το Final Fantasy 16:

Ο game director, Hiroshi Takai, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις πρόσφατα λέγοντας ότι το παιχνίδι θα διαρκεί από 35 έως 40 ώρες, αν απλώς θέλετε να ολοκληρώσετε την κεντρική του ιστορία. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε όλα αυτά που έχει να προσφέρει το παιχνίδι, στο 100%, τότε θα διαρκεί 70 ώρες ή και περισσότερες.

Το PlayStation αναφέρει τα εξής για το FF16:

Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία.

Το Final Fantasy 16 επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι.

Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους.

Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy.

Το Final Fantasy 16 δε θα είναι ένα κλασσικό open world παιχνίδι

Tο FF16 δε θα είναι κλασσικό open world, ενώ η εταιρία είχε αναφερθεί και στο σύστημα μάχης, το οποίο δε θα είναι turn-based για να προσεγγίσει και το νεότερο κοινό. Επίσης, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα έχει cinematics με διάρκεια…πάνω από 5 ταινίες! Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.