Έφτασε το πρώτο patch του The Last of Us Part I στο Steam

Και εστιάζει στην απόδοση
31 Μαρτίου 2023 00:55
Έφτασε το πρώτο patch του The Last of Us Part I στο Steam

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το The Last of Us Part I στο PC και όπως σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση, πολλοί gamers εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την απόδοση, τα bugs και τα crashes του τίτλου.

Τώρα, έγινε γνωστό ότι η Naughty Dog κυκλοφόρησε το πρώτο patch για την PC έκδοση που επικεντρώνεται κυρίως στο να διορθώσει την απόδοση και μερικά άλλα θέματα. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το The Last of Us Part I συνεχίζει να έχει αρνητικά reviews στο Steam από τους παίκτες, με “Mostly Negative” με περισσότερες από 9.000 κριτικές.

Τα patch notes αναφέρουν:

  • Fixed several performance & hitch related issues impacting some users.
  • Note: Additional improvements and investigations based on user feedback are underway.
  • Added extra crash diagnostic information to assist in investigating shader building related crashes and other common reported stability issues.

Η Naughty Dog δήλωσε τα εξής μετά από τα παράπονα των παικτών:

Παίκτες του The Last of Us Part I στο PC: Ακούσαμε τις ανησυχίες σας και η ομάδα μας διερευνά ενεργά τα πολλαπλά προβλήματα που αναφέρατε.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε, αλλά η ομάδα μας δίνει προτεραιότητα στις ενημερώσεις και θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα στα επερχόμενα patches.

Πατώντας εδώ θα δείτε και μερικά bugs από την PC έκδοση που έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Για το PC port είναι υπεύθυνη η Iron Galaxy, ένα στούντιο που επίσης είχε εργαστεί και στην PC έκδοση του Uncharted: Legacy of Thieves Collection πέρυσι.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το remake αφηγείται ξανά τη συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία του PS3. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός τομέας έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5. Να σημειωθεί πως το remake έρχεται για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.