Τα παιχνίδια του Netflix έρχονται μάλλον και στις τηλεοράσεις – Πώς θα παίζουν;

Εκτός από τα τηλέφωνα και τα tablets
30 Μαρτίου 2023 18:02
Τα παιχνίδια του Netflix έρχονται μάλλον και στις τηλεοράσεις – Πώς θα παίζουν;

Η κατηγορία Games του Netflix βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες διαθέσιμη σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet τους. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η streaming υπηρεσία θέλει να μεγαλώσει και να φέρει τα παιχνίδια της και στις τηλεοράσεις σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε από την άνεσή του καναπέ σας όλα αυτά που έχει να προσφέρει.

Αυτό λέει τουλάχιστον ο Steve Moser του Bloomberg, ο οποίος αναφέρει ότι στον κώδικα της εφαρμογής στα iPhone βρέθηκαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η κατηγορία Games θα έρθει κάποια στιγμή και στις τηλεοράσεις. Τι θα γίνει όμως με τα χειριστήρια; Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζεστε μόνο το smartphone σας για να παίξετε, μιας και θα λειτουργεί κανονικά ως controller.

Το Netflix εργάζεται για να φέρει τα παιχνίδια του και στις τηλεοράσεις για πρώτη φορά εκτός από τα smartphones και τα tablets που υπάρχουν ήδη. Ο κώδικας που κρύβεται στην εφαρμογή αναφέρει ότι η υπηρεσία έχει σχέδια να φέρει games που παίζουν σε τηλεοράσεις. Επίσης, αναγράφεται ότι τα smartphones θα λειτουργούν ως χειριστήρια.

Η εφαρμογή αναφέρει τα εξής:

Τα παιχνίδια χρειάζονται χειριστήριο για να παίξουν στις τηλεοράσεις. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο ως χειριστήριο;

Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, μιας και το Netflix δεν έχει σχολιάσει αυτό το θέμα, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα games έφτασαν στην υπηρεσία το 2021 και μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί περισσότερα από 50 διαφορετικά παιχνίδια. Μάλιστα, γνωρίζουμε ήδη, ότι μέσα στο 2023, θα δείτε 40 ακόμα τίτλους.