PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για τα PS4 και PS5

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις του μήνα
29 Μαρτίου 2023 18:47
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για τα PS4 και PS5

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus μέσα στον δεύτερο μήνα της άνοιξης. Συγκεκριμένα, για τον Απρίλιο του 2023 έχουμε ως συνήθως τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν όλα και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, από τις 4 Απριλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να παίξουν το Meet Your Maker, το οποίο είναι μια Day One κυκλοφορία. Πρόκειται για ένα ‘building-and-raiding’ παιχνίδι με προοπτική πρώτου προσώπου, με την εμπειρία να βασίζεται αποκλειστικά σε περιεχόμενο που δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες. Μάλιστα, είναι το νέο παιχνίδι της Behaviour Interactive, ομάδας ανάπτυξης του Dead by Daylight.

Συνεχίζοντας, μέσα στον Απρίλιο οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και στο Sackboy: A Big Adventure, την πιο πρόσφατη περιπέτεια του της μασκότ του PlayStation. Η άκρως διασκεδαστική 3D platforming εμπειρία ήταν ένα από τα launch παιχνίδια του PS5 και είχε αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Τέλος, το line-up του μήνα κλείνει το Tails of Iron, ένα RPG με βίαιο combat και εικαστικό τομέα που ξεχωρίζει, μιας και όλα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Απρίλιο του 2023:

Meet Your Maker | PS4, PS5

Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5

Tails of Iron | PS4, PS5

Tags: