PS5: Από σήμερα διαθέσιμη νέα ενημέρωση λογισμικού

Η τρίτη για τον Μάρτιο
29 Μαρτίου 2023 14:31
PS5: Από σήμερα διαθέσιμη νέα ενημέρωση λογισμικού

Η Sony συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία των κατόχων PS5 και έτσι μόλις κυκλοφόρησε την τρίτη ενημέρωση λογισμικού της κονσόλας για το Μάρτιο. Αυτή η πιο μικρή αναβάθμιση έρχεται να διορθώσει ένα bug του πολύ μεγάλου «7.0» update που είχε διατεθεί στις αρχές του μήνα.

Μεταξύ άλλων, εκείνο το update, με κωδικό έκδοσης 23.01-07.00.00, είχε φέρει στην κονσόλα νέας γενιάς το Discord για cross-platform φωνητικές κλήσεις, είχε βελτιώσει την υποστήριξη για 1440p monitors, είχε εμπλουτίσει με νέα φίλτρα το Game Library, ενώ είχε προσθέσει και τη δυνατότητα απευθείας μεταφοράς αρχείων από PS5 σε PS5.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε το update 23.01-07.01.01, για το οποίο οι χρήστες καλούνται να κατεβάσουν 834MB. Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με ένα πιο μικρό stability update που εξαλείφει ένα πρόβλημα του Game Library, το οποίο μερικές φορές δεν έδειχνε σωστά τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενημέρωση αυτή έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα, αφού για την εγκατάστασή της, δεν απαιτείται επανεκκίνηση της κονσόλας.

Ακολουθεί το επίσημο changelog:

Έκδοση: 23.01-07.01.01

  • Επιλύθηκε ένα πρόβλημα στη Βιβλιοθήκη παιχνιδιών, κατά το οποίο το περιεχόμενο εμφανιζόταν εσφαλμένα υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony. Τέλος, μπορείτε να μάθετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές του 7.0 update πατώντας εδώ.