Αυτό το παιχνίδι με τον Chuck Norris κυκλοφορεί σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το launch trailer
29 Μαρτίου 2023 00:07
Αυτό το παιχνίδι με τον Chuck Norris κυκλοφορεί σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Crime Boss: Rockay City, ένα ιδιαίτερο FPS παιχνίδι, είναι πλέον διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για έναν τίτλο που εντυπωσιάζει με το τρομερό καστ των ηθοποιών που έχει επιστρατεύσει.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα συναντήσουν μεταξύ άλλων στον τίτλο τον θρυλικό ηθοποιό και μάστερ των πολεμικών τεχνών Chuck Norris, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Michael Madsen, γνωστός για ταινίες του Quentin Tarantino, όπως τα The Hateful Eight, Kill Bill και Reservoir Dogs.

Θέλοντας, λοιπόν, να γιορτάσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης Ingame Studio και η 505 Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα launch trailer. Αυτό έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά και προσκαλεί τους παίκτες να γίνουν οι νέοι βασιλιάδες της Rockay City. Φυσικά, το βίντεο φροντίζει να μας υπενθυμίσει ότι πέρα από τους Chuck Norris και Michael Madsen, το εντυπωσιακό καστ συμπληρώνουν οι Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker, Kim Basinger, Damion Poiter και Vanilla Ice, ενώ δε λείπουν και τα gameplay πλάνα.

Το Crime Boss: Rockay City αναπτύσσεται από την 505 Games σε συνεργασία με την Epic Games και έτσι έκανε το ντεμπούτο του αρχικά αποκλειστικά στο Epic Games Store. Αργότερα μέσα στο έτος αναμένεται να καταφθάσει και στις κονσόλες.

Δείτε το launch trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.