Αυτό είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Η νέα πρόταση του καταστήματος
27 Μαρτίου 2023 15:22
Αυτό είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τον επόμενο τίτλο της “Free Games” κατηγορίας του Epic Games Store. Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι, που θα μείνει για πάντα στη συλλογή σας.

Ο λόγος γίνεται για το Tunche των Leap Game Studios και Hypetrain Digital LTD. Πρόκειται για ένα action indie παιχνίδι που υποστηρίζει και co-op, σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε και με την παρέα σας. Ο τίτλος σάς καλεί στον Αμαζόνιο με ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσετε την Rumi και τους φίλους της να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις παράξενες ενέργειες του Tunche και να επαναφέρετε την Ειρήνη στον Αμαζόνιο.

Το Tunche θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το παιχνίδι κοστίζει κανονικά 19,99 ευρώ. Θα το βρείτε στο Epic Games Store πατώντας εδώ.

Αυτή τη στιγμή τρέχει μια άλλη προσφορά στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games, από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε ένα παιχνίδι και ένα DLC για το World of Warships. Το παιχνίδι είναι το Chess Ultra της Ripstone, η οποία λέει ότι έχει φτιάξει το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι για σκάκι στον κόσμο. Με εκπληκτικά 4K γραφικά, seamless online υποστήριξη για να παίζετε με άλλους παίκτες, εντυπωσιακή AI και δυνατότητα για VR.

Το 2ο είναι το World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi, ένα πακέτο επέκτασης για το δημοφιλές παιχνίδι που σας δίνει πολλά bonuses και Premium battleship, το οποίο κόστιζε αρχικά 19,30 ευρώ. Περιλαμβάνει τα εξής: Ishizuchi, Japanese Tier IV battleship, Port slot, 11x Epic camouflages, 5x Award containers και άλλα.

Κατεβάστε και τα δύο από εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.