Resident Evil 4 Remake: Leon και Ashley παίζουν ξύλο σαν Kratos και Baldur - Δείτε το viral meme

Άλλη μια παραλλαγή του διάσημου meme
26 Μαρτίου 2023 22:04
Resident Evil 4 Remake: Leon και Ashley παίζουν ξύλο σαν Kratos και Baldur - Δείτε το viral meme

Το Resident Evil 4 Remake φαίνεται πως έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, βάσει των μερικών στοιχείων που μαθαίνουμε από το Steam και η gaming κοινότητα αρχίζει να ασχολείται με αυτό μέχρι και σε επίπεδο memes. 

Συγκεκριμένα, οι fans των Resident Evil χρησιμοποιήσαν ένα πασίγνωστο meme από το God of War και το τροποποίησαν για τις ανάγκες των πρωταγωνιστών του RE 4 Remake. Πρόκειται για το meme που ο Kratos παλεύει με αδυσώπητο τρόπο με τον Baldur, σε μια από τις εμβληματικές σκηνές του τίτλου. Έτσι πήραν το mod του God of War (2018) και το τροποποίησαν με τέτοιο τρόπο ώστε να εισάγουν στα μοντέλα των Leon και Ashley σε αυτά των Kratos και Baldur αντίστοιχα. 

Έτσι φαίνεται ο Kratos ως Leon να παίζει το ξύλο της χρονιάς με την Ashley, καθώς θα τους δείτε να ανταλλάσσουν μπουνιές, κλωτσιές και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε έναν απίστευτα βίαιο καυγά. Το meme φυσικά έγινε viral έχοντας λάβει χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις στο Twitter και το Reddit.

Δείτε το meme που έγινε viral ξανά για το Resident Evil 4 Remake: 

Άλλες παραλλαγές αυτού του meme έχουμε δει με τον Lionel Messi της εθνικής Αργεντινής και τον Kylian Mbappe της εθνικής Γαλλίας. 

Μερικές πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

Η περιπέτεια του Leon S. Kennedy είναι άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό re-imagine. Οι developers διατηρούν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant υπάρχει κανονικά και εδώ, από τον οποίο μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα, επιστρέφει και η βαλίτσα, μόνο που αυτή τη φορά έχει και κάποιες ικανότητες που θα βοηθούν τον εξοπλισμό του Leon.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας.

Το Resident Evil 4 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το remake προσεχώς θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο, ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony.