Έρχεται νέο παιχνίδι με τον John Wick!

Το σύμπαν επεκτείνεται κι άλλο
25 Μαρτίου 2023 13:24
Έρχεται νέο παιχνίδι με τον John Wick!

Το John Wick: Chapter 4 παίζει από την Πέμπτη στους κινηματογράφους και εκτός από την spin-off ταινία, Ballerina, με την Ana de Armas, αλλά και τη σειρά The Continental του Prime Video, θα δείτε και ένα παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Collider μάθαμε ότι η Lionsgate ετοιμάζει ακόμη ένα videogame που θα βασίζεται πάνω στο επιτυχημένο σύμπαν.

Σύμφωνα με την παραγωγό, Erica Lee, η Lionsgate έχει στα σκαριά έναν νέο τίτλο που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εκείνη, δήλωσε τα εξής: Ετοιμάζουμε ένα John Wick παιχνίδι και νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Θέλω να πω, εργαζόμαστε πολύ πάνω σε αυτό, οπότε δε νομίζω ότι απέχει πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως ποιο στούντιο έχει αναλάβει την ανάπτυξή του, αλλά ούτε αν μιλάμε για κάποιο AAA τίτλο ή μία indie κυκλοφορία. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια κυκλοφόρησε το John Wick Hex, ένα tactical role-playing παιχνίδι από την Bithell Games και την Good Shepherd Entertainment.

Όσον αφορά το σύμπαν του John Wick, θα πρέπει να περιμένετε μια ολοκαίνουργια ταινία με κεντρικό πρόσωπο την Ana de Armas και τους Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston, Catalina Sandino Moreno και Keanu Reeves. Το Ballerina θα επικεντρώνεται σε μία νεαρή γυναίκα που είναι Assassin και θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Lionsgate, ενώ τη σκηνοθεσία ο Len Wiseman του Underworld και το σενάριο ο Shay Hatten των John Wick: Chapter 3 και Army of the Dead.

Επίσης, έρχεται και η τηλεοπτική σειρά The Continental που θα παίξει μέσα από το Amazon Prime Video. Αυτό το σόου θα εξερευνήσει την προέλευση του Continental Hotel που χρησιμεύει ως καταφύγιο για εγκληματίες σε όλο το franchise του John Wick.

John Wick 4: Αποστομωτική απάντηση του σκηνοθέτη σε όσους επικρίνουν τη διάρκεια

Η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975 και ακολουθεί τη νεότερη εκδοχή του Winston Scott, τον οποίο υποδύεται ο Colin Woodell (The Flight Attendant), καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του Continental Hotel. Θα περιλαμβάνει επίσης τον Ayomide Adegun ως Charon, με τον Peter Greene να αναλαμβάνει τον ρόλο του Charlie, που εμφανίζεται στην 1η και τη 2η ταινία του John Wick.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.