Το απόκοσμο Fort Solis απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας και ένα ατμοσφαιρικό trailer

Θα παίξετε τον τίτλο μέσα στο καλοκαίρι
24 Μαρτίου 2023 18:50
Το απόκοσμο Fort Solis απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας και ένα ατμοσφαιρικό trailer

Η ομάδα ανάπτυξης, Fallen Leaf, σε συνεργασία με την Dear Villagers έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το Fort Solis. Επιπροσθέτως αποκαλύφθηκε και το παράθυρο κυκλοφορίας του και έτσι, θα πρέπει να το περιμένετε μέχρι στο καλοκαίρι για να παίξετε. Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Το Fort Solis είναι ένα single-player παιχνίδι με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα σε μια απομονωμένη γωνιά του πλανήτη Άρη. Ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Jack Leary, ο οποίος είναι μηχανικός και μπλέκεται σε μια παράξενη ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο τίτλος αξιοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Τη φωνή του κεντρικού χαρακτήρα δανείζει ο Roger Clark, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από το Red Dead Redemption II ως Arthur Morgan. Ωστόσο, το cast του παιχνιδιού έχει ακόμη ένα μεγάλο όνομα, αυτό του Troy Baker που ακούσαμε στα The Last of Us, BioShock Infinite, Uncharted κ.α.

Ο director του τίτλου, James Tinsdale, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από διάφορες ταινίες όπως το Moon, το Sunshine και το Solaris.

Η ομάδα μας ήθελε να απαθανατίσει το συναίσθημα της μοναξιάς, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Ελπίζουμε ότι αυτό το νέο trailer θα σας προσφέρει μια μικρή γεύση από τον απόκοσμο τόνο του παιχνιδιού.

Το Fort Solis θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PlayStation 5 και PC. Παρακολουθήστε το gameplay trailer παρακάτω.

Tags: