Counter-Strike 2: Προειδοποιεί τους πάντες η Valve για απάτες με τη beta

Απατεώνες έσπευσαν να στήσουν παγίδα στους ενδιαφερόμενους γύρω από την beta
24 Μαρτίου 2023 15:35
Counter-Strike 2: Προειδοποιεί τους πάντες η Valve για απάτες με τη beta

Επιτήδειοι έσπευσαν να στήσουν παγίδα στους ενδιαφερόμενους παίκτες που θέλουν να βουτήξουν από τώρα στο Counter-Strike 2, καθώς διεξάγεται ένα περιορισμένο beta test. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στο Reddit έχουν ξεφυτρώσει διάφορες ψεύτικες σελίδες που υπόσχονται άμεση πρόσβαση στη beta του Counter-Strike 2, οι οποίες φυσικά μόνο τέτοιο σκοπό δεν έχουν. 

Συγκεκριμένα κατευθύνουν τα θύματά τους σε ψεύτικες login σελίδες ζητώντας τους τα στοιχεία του λογαριασμού τους στο Steam, ώστε να τους προσφέρουν την υποτιθέμενη πρόσβαση στη beta του CS2. 

Η Valve από την πλευρά της έκανε μια σχετική δήλωση στο Twitter προειδοποιώντας τους πάντες για την συγκεκριμένη απάτη που κάνει το γύρο της κοινότητας του Counter-Strike, γράφοντας τα εξής: "Προσοχή στις απάτες. Ο μόνος τρόπος για να ελέγξετε αν έχετε πρόσβαση στο Limited Test είναι να εκκινήσετε το CS:GO μέσω του Steam και να ελέγξετε το Κυρίως μενού. Μην συνδεθείτε σε ιστότοπους τρίτων που ισχυρίζονται ότι θα ελέγξουν τον λογαριασμό σας στο Steam για πρόσβαση ή ότι προσφέρουν πρόσβαση ή κλειδιά για το  Limited Test. Δεν υπάρχουν κλειδιά Limited Test."

Με σκοπό να ενημερώσουν κι άλλους χρήστες η κοινότητα του CS στο Reddit, ανήρτησε screenshots με την ειδική πρόσκληση για τη beta του CS 2. Για να έχετε μια ιδέα του τι πρέπει να προσέξετε, παρακάτω θα δείτε ένα screenshot με το πως μοιάζει ένα invite στο Limited Test του Counter-Strike 2. 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta του CS 2, πρέπει να τηρείτε αυτά τα κριτήρια όπως αποκάλυψε η Valve. 

Η εντελώς ξαφνική ανακοίνωση του Counter-Strike 2 φυσικά προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα social media και τους gamers, οι οποίοι ανυπομονούν να παίξουν την ολοκαίνουργια έκδοση του άκρως επιτυχημένου online shooter. Το CS 2 υπόσχεται πολλές βελτιώσεις χάρη στη Source 2 Engine όπως πλήρως ανανεωμένους χάρτες, πλουσιότερα και καλύτερα γραφικά, dynamic smoke στις χειροβομβίδες και άλλα πολλά. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για τα αντικείμενά σας, αυτά θα μεταφερθούν από το CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) στο καινούργιο.

Δείτε περισσότερα βίντεο για το Counter-Strike 2, σχετικά με τους χάρτες, το αλλαγμένο gameplay και το tick rate, πατώντας εδώ.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.