Dead Island 2: Δείτε το ατμοσφαιρικό βίντεο με ένα κατεστραμμένο Los Angeles

Η εισαγωγή του τίτλου αποκαλύφθηκε
24 Μαρτίου 2023 13:28
Dead Island 2: Δείτε το ατμοσφαιρικό βίντεο με ένα κατεστραμμένο Los Angeles

Η Deep Silver κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από το Dead Island 2, το οποίο έρχεται σε συνεργασία με το βραβευμένο δημιουργικό στούντιο, ονόματι “ELASTIC”.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο gameplay trailer, αλλά για ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό cinematic που παρουσιάζει την εισαγωγή του τίτλου. Όπως φαντάζεστε, αυτό το βίντεο είναι γεμάτο με σκηνές από μπαρ και άλλα μέρη του Los Angeles τελείως κατεστραμμένα και γεμάτα αίματα.

Το Dead Island 2 υπόσχεται ανανεωμένο gameplay σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα διαδραματίζεται στο Los Angeles. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από έξι διαφορετικούς χαρακτήρες.

Μερικές πληροφορίες για το Dead Island 2

Ανακαλύψτε το Los Angeles, που τώρα έχει βυθιστεί στον τρόμο και παρασυρθείτε από τον ξεχωριστό, pulp τόνο του παιχνιδιού, πριν προετοιμαστείτε για ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το HELL-A. Δείτε την έρημη και αιματοβαμμένη Λεωφόρο του Hollywood και τις άδειες επαύλεις των πλουσίων και των διάσημων. Επισκεφθείτε την πόλη που ήταν κάποτε γνωστή ως η Πόλη των Αγγέλων και δείτε τις ωμές λεπτομέρειες που σας περιμένουν στην ηλιόλουστη, γεμάτη ζόμπι California.

Παρακολουθήστε το cinematic του Dead Island 2:

 

Για την ιστορία, το Dead Island 2 το γνωρίσαμε το 2014, με ομάδα ανάπτυξης την Yager Development. Ένα χρόνο αργότερα, το στούντιο εγκατέλειψε το project. Το 2016 η Sumo Digital πήρε το τιμόνι της ανάπτυξης του διάσημου franchise, αλλά τελικά το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια της Dambuster Studios το 2019.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Dead Island 2;

Το Dead Island 2 θα γίνει διαθέσιμο στις 21 Απριλίου για τα PlayStation, Xbox και PC.