Counter-Strike 2: Πώς να μπείτε στο beta test και να παίξετε από νωρίς

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα εποχή του διάσημου FPS της Valve
24 Μαρτίου 2023 10:44
Counter-Strike 2: Πώς να μπείτε στο beta test και να παίξετε από νωρίς

Η Valve σόκαρε τον χώρο των online FPS ανακοινώνοντας από το πουθενά το Counter-Strike 2, το οποίο μάλιστα έρχεται αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα το ερχόμενο καλοκαίρι στα PC. Η εταιρία κυκλοφόρησε κιόλας τρία ειδικά βίντεο που στοχεύουν στην εξήγηση μερικών μεγάλων αλλαγών που θα φέρει η νέα έκδοση του πιο επιτυχημένου online FPS της. 

Ωστόσο, το παιχνίδι είναι σε τέτοιο βαθμό έτοιμο που η Valve βάζει τους παίκτες του να βουτήξουν από τώρα στο πλήρως ανανεωμένο κόσμο του.

Για αυτό έχει ξεκινήσει ήδη για περιορισμένο αριθμό παικτών ένα beta test και αρκετός κόσμος αναρωτιέται πώς μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση. 

Πώς να μπείτε στo limited beta test του Counter-Strike 2; 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta του Counter-Strike 2, όπως η Valve αναφέρει μέσα από το Twitter, θα πρέπει ο λογαριασμός σας να πληροί κάποια ειδικά κριτήρια. Αυτά έχουν να κάνουν με το πόσες ώρες έχετε παίξει σε επίσημους servers, εάν είστε έμπιστος παίκτης και ποια είναι η κατάσταση του Steam λογαριασμού σας

Εάν είστε ανάμεσα στους εκλεκτούς που έχουν επιλεχθεί ήδη από τη Valve για να παίξουν από νωρίς το Counter-Strike 2, τότε θα λάβετε μια ειδική ενημέρωση στο κεντρικό μενού του CS:GO. Θα υπάρχει ένα ειδικό κουμπί που θα γράφει "ENROLL" όπου πατώντας το θα ξεκινήσει το κατέβασμα του Counter-Strike 2. Προς το παρόν δεν μοιράζονται κλειδιά ή ειδικές προσκλήσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta

Η Valve δήλωσε ότι όσο περνάει ο καιρός θα προστίθενται περισσότεροι παίκτες στο limited beta test για αυτό όσοι ενδιαφέρεστε, καλό είναι να τσεκάρετε το μενού του CS:GO για το ειδικό invite. 

Δείτε περισσότερα βίντεο για το Counter-Strike 2, σχετικά με τους χάρτες, το αλλαγμένο gameplay και το tick rate, πατώντας εδώ

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.