Έρχεται νέο παιχνίδι για τα Χελωνονιντζάκια εμπνευσμένο από το God of War

Γνωρίστε το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin
24 Μαρτίου 2023 02:34
Έρχεται νέο παιχνίδι για τα Χελωνονιντζάκια εμπνευσμένο από το God of War

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για τα Χελωνονιντζάκια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά που θα βασίζεται στα σκοτεινά κόμικς του 2020 ονόματι “The Last Ronin”. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γινεί γνωστό ποιο στούντιο ετοιμάζει αυτό το project, αλλά ο Doug Rosen, της Paramount Global είπε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin όπως θα ονομάζεται, θα είναι ένα σκοτεινό AAA παιχνίδι, με τον Rosen να το παρομοιάζει στο Polygon ως ένα action game τρίτου προσώπου σαν το God of War της Sony.

Ωστόσο, ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας (δε γνωρίζουμε ακόμα ποιος), αν και θα υπάρχουν κάποια flashbacks με όλες τις χελώνες. Με τις πληροφορίες που μάθαμε τώρα, το The Last Ronin θα έχει μια πρωτότυπη ιστορία και θα διαδραματίζεται σε ένα μέλλον, όπου μόνο μία από τις χελώνες έχει επιζήσει.

Όσον αφορά τα κόμικς, ο κεντρικός χαρακτήρας ήταν ένα Χελωνονιντζάκι με μαύρη μάσκα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει nunchaku, sai, bo staff και dual katana. Προς το τέλος του, είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν ο γνωστός σε όλους Michelangelo.

Τα κόμικς είχαν κυκλοφορήσει από την IDW με μόλις πέντε τεύχη. Μάλιστα, την ιστορία είχε γράψει ο Kevin Eastman, ο οποίος είχε εμπνευστεί μαζί με τον Peter Laird στα τέλη των ‘80s.

Τέλος, μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε που ή πότε θα κυκλοφορήσει το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.