Μετά από χρόνια στην ανάπτυξη, το LOTR: Gollum έχει ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησαν και νέα gameplay πλάνα
23 Μαρτίου 2023 22:59
Μετά από χρόνια στην ανάπτυξη, το LOTR: Gollum έχει ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Daedalic Entertainment σε συνεργασία με την Nacon αποκάλυψαν πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο είχε λάβει μέχρι τώρα αρκετές αναβολές. Έτσι, η ημερομηνία έχει κλείσει πλέον και θα πρέπει να το περιμένετε μέσα στον Μάιο.

Η περιπέτεια του Gollum/Smeagol υπόσχεται να σας διηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία με τον κεντρικό χαρακτήρα να ψάχνει το δαχτυλίδι. Ωστόσο, αυτή η αποστολή δε θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να δραπετεύσει από τον ισχυρό Sauron, ενώ θα έρθει αντιμέτωπος και με άλλες δυσκολίες, όπως φρούρια και σπηλιές.

Η επίσημη ανακοίνωση της Daedalic Entertainment:

Ο Smeagol ορκίζεται στο δαχτυλίδι ότι η νέα περιπέτειά σας στη Μέση Γη ξεκινάει στις 25 Μαΐου του 2023!

Μάλιστα, για να το γιορτάσει η ομάδα ανάπτυξης, μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο διάρκειας 40 λεπτών (σχεδόν), το οποίο επικεντρώνεται στους gameplay μηχανισμούς του τίτλου.

Λίγα λόγια για το The Lord of the Rings: Gollum:

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

The Lord of the Rings: Gollum – Το νέο trailer δείχνει τον Sauron και τον Gandalf

Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One. Δείτε το gameplay showcase βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.