Κάντε αυτό πριν παίξετε το Resident Evil 4 Remake στο PC σας

Διαθέσιμοι οι νέοι drivers της Nvidia
23 Μαρτίου 2023 18:55
Κάντε αυτό πριν παίξετε το Resident Evil 4 Remake στο PC σας

Ετοιμάζεστε να παίξετε το Resident Evil 4 Remake στον υπολογιστή σας; Τότε θα πρέπει να κατεβάσετε τους νέους drivers τις Nvidia (αν έχετε κάρτα γραφικών από τη συγκεκριμένη εταιρία), έτσι ώστε να τρέχει πιο ομαλά το παιχνίδι στο σύστημά σας.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησαν οι νέοι Game Ready Drivers, με έκδοση 531.41, οι οποίοι υποστηρίζουν πλήρως το επερχόμενο remake της Capcom, ενώ βελτιώνουν και την εμπειρία της beta του Diablo IV. Επίσης, με τη νέα ενημέρωση, η εταιρία φέρνει νέα χαρακτηριστρικά και σε άλλα παιχνίδια όπως είναι το Cyberpunk 2077 και το Forza Horizon 5.

Πλέον, υπάρχει η preview υποστήριξη για Ray Tracing: Overdrive Mode στο Cyberpunk 2077, DLSS 3 για το Forza Horizon 5, καθώς και DLSS 2 για το The Last of Us Part 1 που θα έρθει σε λίγες μέρες στο PC.

Βελτίωση θα δουν και παιχνίδια όπως τα Wo Long: Fallen Dynasty, Like a Dragon: Ishin!, Kerbal Space Program 2 κ.α.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα ενημέρωση πατώντας εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε τη νεότερη έκδοση των drivers της Nvidia, αν κάνετε κλικ εδώ.

Μερικές πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

Η περιπέτεια του Leon S. Kennedy αναμένεται να είναι άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα, θα επιστρέψει και η βαλίτσα, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει και κάποιες ικανότητες που θα βοηθούν τον εξοπλισμό του Leon, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα χρώματα.

Resident Evil 4 Remake: Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι της Capcom

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony. Εκτός από αυτό θα υπάρχουν κανονικά και τα Mercenaries.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Resident Evil 4 Remake μέσα από το αναλυτικό video review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου για τα για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.