Counter-Strike 2: Τι θα γίνει με τα πανάκριβα skins που έχετε τώρα στο CS:GO;

Η Valve απάντησε στο ερώτημα
23 Μαρτίου 2023 16:01
Counter-Strike 2: Τι θα γίνει με τα πανάκριβα skins που έχετε τώρα στο CS:GO;

Πριν μερικές ώρες, η Valve, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δηλαδή χωρίς καμία προηγούμενη επίσημη προειδοποίηση, ανακοίνωσε το Counter-Strike 2.

Το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς θα έρθει 11 χρόνια μετά το λατρεμένο και ακόμη εξαιρετικά δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive, εκσυγχρονίζοντας, βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας κάθε πτυχή της εμπειρίας. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που έκανε πολλά μέλη της κοινότητας να ανησυχούν. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, το CS:GO έχει γεννήσει μια τεράστια με τα in-game skins των όπλων του, για τα οποία έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά.

Έτσι, πολλοί αναρωτήθηκαν τι πρόκειται να συμβεί με όλα αυτά τα skins και γενικότερα με τα αντικείμενα του CS:GO. Η Valve ξεκαθάρισε το τοπίο επίσημα, μέσα από τις FAQ για την beta έκδοση του  Counter-Strike 2. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανάρτησή της για το νέο παιχνίδι τονίζει:

Όλα τα weapon finishes, τα αυτοκόλλητα και τα διάφορα άλλα αντικείμενα στο inventory σας στο CS:GO θα είναι διαθέσιμα για χρήση και στο Counter-Strike 2.

Εν τέλει, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τα πολύτιμα αντικείμενα που έχετε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στο παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με τη νέα μηχανή γραφικών Source Engine 2, για να στέκεται επάξια στο σήμερα. Επιπροσθέτως, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στους gameplay μηχανισμούς και όχι μόνο. Το Counter-Strike 2 αφήνει πίσω του το tick rate, με sub-tick ενημερώσεις για κάθε κίνηση του παίκτη. Αυτό σημαίνει πως ό,τι βλέπετε στην οθόνη συμβαίνει πραγματικά και στο multiplayer παιχνίδι.

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στα physics των smoke grenades, μιας και ο καπνός θα έχει πλέον 3D υπόσταση στο χώρο και θα αλληλοεπιδρά με τα αντικείμενα, τους παίκτες, τα όπλα, τους φωτισμούς κ.ο.κ. Το Counter-Strike 2 υπόσχεται μάλιστα και πιο καθαρούς, φωτεινούς και γενικά καλύτερους χάρτες. Η Valve έχει ενσωματώσει απείραχτους στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι τους κλασικούς χάρτες που έχετε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να έχετε απομνημονεύσει. Ωστόσο, ταυτόχρονα έχει ετοιμάσει και φρεσκαρισμένες εκδόσεις των λατρεμένων χαρτών που φτιάχτηκαν ξανά από το μηδέν με όλα τα χαρακτηριστικά της νέας μηχανής γραφικών.