Μια ματιά στο νέο σκοτεινό παιχνίδι των δημιουργών του Little Nightmares

Αποκαλύφθηκε μια ολοκαίνουργια εικόνα
23 Μαρτίου 2023 12:17
Μια ματιά στο νέο σκοτεινό παιχνίδι των δημιουργών του Little Nightmares

Η ομάδα ανάπτυξης των λατρεμένων Little Nightmares παιχνιδιών μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια ολοκαίνουργια εικόνα από το επόμενο παιχνίδι της.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, η Tarsier Studios ανάρτησε μια σκοτεινή και απόκοσμη φωτογραφία, γράφοντας: «Νέος κόσμος. Με έμφαση στο νέος.» Η εικόνα αυτή καθ’ αυτή δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά την ατμόσφαιρα, η ομάδα φαίνεται πως θα ακολουθήσει το μονοπάτι που είχε χαράξει ήδη με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της.

Παρ’ όλα αυτά, κάνοντας ζουμ και ανεβάζοντας την φωτεινότητα, κάποιος μπορεί να διακρίνει στην εικόνα μια βάρκα με μερικούς ανθρώπους ή άλλα πλάσματα, που με ένα μόλις φως ταξιδεύουν τη νύχτα. Στο βάθος φαίνονται μερικά τεράστια βράχια.

Δείτε τη νέα εικόνα από το επόμενο παιχνίδι της Tarsier Studios:

Η ίδια εικόνα με ανεβασμένη φωτεινότητα:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η Tarsier Studios δεν πρόκειται να καταπιαστεί ξανά με τη σειρά Little Nightmares, η οποία πλέον βρίσκεται αποκλειστικά στον έλεγχο της Bandai Namco. Μιλώντας σχετικά με αυτό, τον Φεβρουάριο του 2021, ο CEO της Tarsier, Andreas Johnsson, είχε δηλώσει:

Είναι γλυκόπικρο αίσθημα που ανακοινώνουμε ότι αφήνουμε πίσω μας τον κόσμο του Little Nightmares, αφού είναι κάτι που θα αγαπάμε για πάντα εδώ στο στούντιο. Ωστόσο, από τη στιγμή που αποκτηθήκαμε από τον Όμιλο Embracer τον Δεκέμβριο του 2019, είναι πλέον καιρός να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο, να δημιουργήσουμε νέα IP και να εξερευνήσουμε νέους κόσμους.

Η κίνηση αυτή πιθανότητα οφείλεται στην κατοχή των πνευματικών δικαιωμάτων. Το Little Nightmares IP ανήκει στην Bandai Namco, παρόλο που αναπτύχθηκε από την Tarsier. Αυτό σημαίνει πως η Embracer, η οποία αγόρασε το στούντιο το 2019, δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτό το franchise και έτσι θέλει το στούντιο να χαράξει ένα νέο μονοπάτι.