Αυτό το horror παιχνίδι φτιάχτηκε από Έλληνες και κυκλοφορεί τον άλλο μήνα – Δείτε το νέο trailer

Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας
23 Μαρτίου 2023 10:30
Αυτό το horror παιχνίδι φτιάχτηκε από Έλληνες και κυκλοφορεί τον άλλο μήνα – Δείτε το νέο trailer

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Dragonis Games, η οποία ευθύνεται για το ατμοσφαιρικό story driven παιχνίδι The Shore, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου της project, του Eresys.

Συγκεκριμένα, η ημερομηνία κυκλοφορία του τίτλου μόλις κλείδωσε. Το Eresys, λοιπόν, αναμένεται να καταφθάσει στις 20 Απριλίου του 2023 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από την πλατφόρμα του Steam.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Eresys είναι ένα ένα co-op παιχνίδι με horror στοιχεία, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα δημιουργήματα του H.P Lovecraft, προσκαλώντας τέσσερις παίκτες να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σε ένα μυστηριώδες δάσος. Ο τίτλος αναπτύσσεται κάνοντας χρήση της Unreal Engine 4 μηχανής γραφικών και διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς AI. Στόχος της ομάδας είναι να συνδυάσει καθηλωτικά, γεμάτα λεπτομέρειες περιβάλλοντα με Lovecraftian τέρατα και χαρακτήρες, προσφέροντας στους παίκτες μια αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει διάφορα συμβάντα, σπηλιές, καταφύγια και πολλές άλλες τοποθεσίες, ενώ οι δημιουργοί επισημαίνουν ότι για να καταφέρετε να επιβιώσετε από τις επικίνδυνες οντότητες θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας.

Το δελτίο Τύπου που λάβαμε επισημαίνει χαρακτηριστικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι η κυκλοφορία του Eresys είναι πιο κοντά από ποτέ! Το ταξίδι της ανάπτυξης του νέου μας δημιουργήματος εμπνευσμένο πάντα από τον Χ.Φ Λάβκραφτ και τα διάσημα έργα, φτάνει στο τέλος του. Νιώθουμε την περηφάνεια να ανακοινώσουμε ότι το Eresys θα κυκλοφορήσει για PC στις 20 Απριλίου 2023.

Το Eresys είναι ένα Co-Op game το οποίο απαιτεί συνεργασία και συγκέντρωση μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν και να μείνουν ενωμένοι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις τρομακτικές οντότητες της Μυθολογίας του Λαβκραφτ. Μέσα σε ένα πολύ διαδραστικό και έντονο περιβάλλον, οι 4 cultists θα συναντήσουν διάφορες προκλήσεις και εμπόδια. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία...

Ακολουθεί και το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για να συνοδεύσει την ανακοίνωση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να βοηθήσετε την ομάδα ανάπτυξης βάζοντας το παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών σας στο Steam, μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.