Θα πάθετε σοκ με τα γραφικά του Hellblade II στο ολοκαίνουργιο βίντεο

Η Ninja Theory έδωσε μια ακόμη ματιά από το πόνημά της
23 Μαρτίου 2023 00:23
Θα πάθετε σοκ με τα γραφικά του Hellblade II στο ολοκαίνουργιο βίντεο

Η Ninja Theory έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το επερχόμενο παιχνίδι Senua's Saga: Hellblade II. Ωστόσο μη χαίρεστε ακόμη, διότι δεν πρόκειται για κάποιο βίντεο που παρουσιάζει νέα in-game ή gameplay πλάνα, καθώς εστιάζει στα γραφικά και κυρίως στην πρωταγωνίστρια.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι τα έδωσε όλα για όλα με τα facial animations του τίτλου, τα οποία «τρέχουν» όλα realtime. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δημοσιεύτηκε ελέω του GDC 2023 με την Unreal Engine.

Ξεπεράσαμε τα όρια των προσώπων που τρέχουν σε πραγματικό χρόνο. Δείτε το όπως το παρουσιάσαμε στο GDC 2023 με την Unreal Engine.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο από το Senua's Saga: Hellblade II

Πρόσφατα είδαμε και ένα νέο Development Diary από το παιχνίδι, το οποίο θέλει να σας ταξιδέψει μέχρι την Ισλανδία, όπου μεγάλο μέρος του τίτλου θα λαμβάνει χώρα εκεί. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Η ποιότητα του sequel είναι στα ύψη είχε πει παλιότερα η ομάδα ανάπτυξης και περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Senua's Saga: Hellblade II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.