Η EA θέλει το Apex Legends να κρατήσει για άλλα 10 ή 15 χρόνια!

Και άνοιξε νέο στούντιο ειδικά γι’ αυτό το λόγο
22 Μαρτίου 2023 15:46
Η EA θέλει το Apex Legends να κρατήσει για άλλα 10 ή 15 χρόνια!

Όπως φαίνεται, η EA έχει μεγάλα πλάνα για το Apex Legends, αφού φιλοδοξεί πως το παιχνίδι θα συνεχίσει να απασχολεί τους gamers όχι απλά για μια δεκαετία, αλλά ίσως και για δεκαπέντε χρόνια ακόμη!

Αναλυτικότερα, η Respawn Entertainment, η ομάδα ανάπτυξης του πασίγνωστου free-to-play battle royale τίτλου, ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός τρίτου στούντιο στην πόλη Μάντισον, πρωτεύουσα της αμερικανικής πολιτείας Ουισκόνσιν. Το νέο αυτό στούντιο θα προστεθεί στις υπάρχουσες ομάδες της Respawn στο Λος Άντζελες και το Βανκούβερ, ειδικότερα για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την επέκταση του Apex Legends.

Μιλώντας σχετικά στο GamesIndustry.biz, ο director του Apex Legends, Steven Ferreira, τόνισε:

Η δημιουργία του live service του Apex είναι ένας συνεχής κύκλος δοκιμής νέων πραγμάτων και πειραματισμού και αυτό είναι που θα μας δώσει το στούντιο στο Ουισκόνσιν - την ικανότητα να κάνουμε περισσότερα, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, όπως τα Legend classes και να προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει ποτέ πριν.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Respawn Entertainment, Vince Zampella, ήταν αυτός που έθεσε το φιλόδοξο στόχο για το μέλλον του παιχνιδιού, δηλώνοντας:

Πιστεύουμε στο Apex ως ένα franchise που θα συνεχίσει να υπάρχει για 10, 15 ή και περισσότερα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό.

Για την ιστορία, το Apex Legends έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 2019 και πλέον είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC, έχοντας προσελκύσει συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες.