Spider-Man 2: Μάθαμε κατά λάθος πότε θα κυκλοφορήσει η αποκλειστικότητα του PS5!

Ο voice actor του Venom
22 Μαρτίου 2023 11:47
Spider-Man 2: Μάθαμε κατά λάθος πότε θα κυκλοφορήσει η αποκλειστικότητα του PS5!

Όπως φαίνεται, οι fans του Marvel’s Spider-Man 2 μπορούν να αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για την άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation 5, η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει σε έξι μήνες από τώρα, τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, ο Tony Todd, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Candyman και Final Destination και ο οποίος πρόκειται να ενσαρκώσει τον Venom στο πολυαναμενόμενο sequel, απάντησε στην ερώτηση ενός fan σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το Spider-Man 2 στο Twitter. Αναλυτικότερα, τόνισε: "Όπως φαίνεται τον Σεπτέμβριο! Και μια μαζική καμπάνια δημοσιότητας έρχεται τον Αύγουστο. Οι διαφημίσεις θα αρχίζουν να παίζουν τον Αύγουστο, έτσι μου είπαν. Και κρατήστε την ανάσα σας! Θα είναι απαραίτητο".

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Todd αφήνει να εννοηθεί ότι η κυκλοφορία του Spider-Man 2 είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, καθώς στις αρχές της χρονιάς είχε γράψει επίσης στο Twitter τη λέξη "Σεπτέμβριος" διπλά από ένα emoji αράχνης. Η νέα του δημοσίευση, βέβαια, είναι η πιο ξεκάθαρη επιβεβαίωση που έχουμε μέχρι στιγμής και αποκαλύπτει επίσης ότι η Sony και η Insomniac Games έχουν φιλόδοξα σχέδια για την προώθηση του τίτλου.

Η ανάρτησή του ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.