Μεγάλη επιτυχία για το Atomic Heart της Mundfish

Εκατομμύρια παίκτες έπαιξαν τον τίτλο
21 Μαρτίου 2023 21:21
Μεγάλη επιτυχία για το Atomic Heart της Mundfish

Η Mundfish, η οποία είναι η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Atomic Heart ανακοίνωσε και επίσημα ότι το παιχνίδι της γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Atomic Heart στο Twitter μάθαμε ότι πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες έπαιξαν το παιχνίδι μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησε. Ωστόσο, η εταιρία δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, όπως τις συνολικές πωλήσεις που είχε κάνει ο τίτλος έως τώρα ή κάτι άλλο.

Η επίσημη δήλωση του Robert Bagratuni, CEO της Mundfish:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συντριπτική ανταπόκριση του πρώτου παιχνιδιού μας. Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά από το 2017 για να δημιουργήσει ένα project που θα προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία και είμαστε στην ευχάριστη θέση που βλέπουμε ότι το Atomic Heart είχε απήχηση σε παίκτες σε όλο τον κόσμο!

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, ότι η εταιρία άρχισε ήδη τα σχέδιά της για το Atomic Heart 2. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό review μας για το Atomic Heart, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Το Atomic Heart κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, PS5 και Xbox Series X|S. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος είναι διαθέσιμος και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Tags: