Η EA θα κατεβάσει 4 παιχνίδια της από όλα τα ψηφιακά καταστήματα

Αποκτήστε τα μέχρι τις 28 Απριλίου
21 Μαρτίου 2023 19:40
Η EA θα κατεβάσει 4 παιχνίδια της από όλα τα ψηφιακά καταστήματα

Η EA ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα “σβήσει” μια για πάντα τέσσερα λατρεμένα παιχνίδια της "από τον χάρτη". Πρόκειται για τρία κλασσικά Battlefield παιχνίδια, καθώς και το Mirror’s Edge της DICE, τα οποία θα κατέβουν από όλα τα ψηφιακά καταστήματα, όπως το Steam, το PlayStation και το Xbox Store.

Πιο συγκεκριμένα, τα Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company, Battlefield: Bad Company 2 και Mirror’s Edge θα κλείσουν μια για πάντα αυτόν τον Δεκέμβριο και στις 28 Απριλίου θα κατέβουν από όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Ωστόσο, όπως μεταφέρει η DICE, θα έχετε πρόσβαση στο campaign των Bad Company 1 και 2 και Mirror's Edge εφόσον τα έχετε στη συλλογή σας.

Η επίσημη ανακοίνωση της EA:

Από τις 28 Απριλίου 2023, τα Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company 1 & 2 and Mirror’s Edge θα κατέβουν από όλα τα ψηφιακά καταστήματα και δε θα μπορείτε να τα αγοράσετε ξανά. Αυτό γίνεται ελέω της απόσυρσης των online υπηρεσιών (online services) για τους εν λόγω τίτλους, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2023. Θα μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε τα Bad Company 1 & 2 και το Mirror's Edge, αλλά μόνο το single player κομμάτι τους.

Παρόλο που αυτοί οι τίτλοι έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ανυπομονούμε τώρα να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες μαζί σας, καθώς εστιάζουμε στις τρέχουσες και μελλοντικές κυκλοφορίες μας.

Αυτό σημαίνει, ότι αν θέλετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια στη συλλογή σας, καλό θα ήταν να το αγοράσετε τώρα, καθώς από τις 28 Απριλίου δε θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από κανένα ψηφιακό κατάστημα.