Ο Crash Bandicoot επιστρέφει - Δείτε βίντεο από το νέο παιχνίδι

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο
21 Μαρτίου 2023 19:08
Ο Crash Bandicoot επιστρέφει - Δείτε βίντεο από το νέο παιχνίδι

Ο αγαπημένος ήρωας πολλών θα επιστρέψει με ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι! Αναφερόμαστε στον Crash Bandicoot και την παρέα του, οι οποίοι θα αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο διασκεδαστικό multiplayer game με τίτλο Crash Team Rumble.

Στην πραγματικότητα το είχαμε δει στα The Game Awards 2022, αλλά τώρα μάθαμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο, σε ποιες κονσόλες, αλλά και περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αποκάλυψε η Activision, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Μάλιστα, θα υποστηρίζει και cross-platform play, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε και με παίκτες που δεν παίζουν στην ίδια πλατφόρμα με εσάς.

Επιπροσθέτως, εάν κάνετε προπαραγγελία το παιχνίδι, θα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε μέσα από μία closed beta που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Απριλίου. Σε αυτήν θα βρείτε τρεις διαφορετικούς χάρτες και κλασσικούς χαρακτήρες όπως τον Crash και τους Coco Tawna, Neo Cortex και Dingodile

Πρόκειται για ένα team based platformer τύπου παιχνίδι, όπου οι ήρωες και οι κακοί του σύμπαντος του Crash συγκρούονται σε επικές μάχες για τη συλλογή των περισσότερων wumpas.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και θα κοστίζει περίπου 30 ευρώ για την κανονική έκδοση και 40 ευρώ για την Deluxe. Πάρτε μια γεύση από αυτό μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer που δημοσιεύτηκε πριν λίγα λεπτά.