Δωρεάν Παιχνίδι: Οι δημιουργοί του Witcher χαρίζουν έναν horror τίτλο!

Προσφορά που ισχύει για λίγες ώρες ακόμη
21 Μαρτίου 2023 10:52
Δωρεάν Παιχνίδι: Οι δημιουργοί του Witcher χαρίζουν έναν horror τίτλο!

Όπως συνηθίζει, το gog.com χαρίζει τώρα ένα ακόμη παιχνίδι στους χρήστες του, με αφορμή τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις του που μόλις ξεκίνησαν. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών της πολωνικής CD Projekt, η οποία είναι γνωστή για τα λατρεμένα της Witcher RPGs και το Cyberpunk 2077.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι χρήστες μπορούν να κάνουν δικό τους χωρίς καμία χρέωση το Lorelai. Πρόκειται για ένα horror παιχνίδι από την Harvester Games, το οποίο υπόσχεται ότι θα σας κάνει να βιώσετε ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Είναι το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας "Devil Came Through Here", μαζί με τα The Cat Lady και Downfall και ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για το ιδιαίτερο εικαστικό του. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η προσφορά ισχύει για περίπου 54 ώρες ακόμη από τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στην πλατφόρμα, για να το απολαύσετε με την άνεσή σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Lorelai μέσα από το GOG.com πατώντας εδώ.

Tags: