Προλάβετε ένα καλό παιχνίδι για το PC σας εντελώς δωρεάν

Η προσφορά της Epic Games θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες
20 Μαρτίου 2023 21:02
Προλάβετε ένα καλό παιχνίδι για το PC σας εντελώς δωρεάν

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να προλάβετε να αποκτήσετε ένα παιχνίδι εντελώς δωρεάν από το Epic Games Store. Πρόκειται για έναν τίτλο που απευθύνεται σε εκείνους που λατρεύουν το σύμπαν του Warhammer, αλλά και τα παιχνίδια στρατηγικής.

Ο λόγος γίνεται για το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, το οποίο κυκλοφόρησε από την Proxy Studios και την Slitherine Ltd το 2018. Πρόκειται για ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που λαμβάνει χώρα στο δημοφιλές σύμπαν (το πρώτο του είδους του στο franchise);. Σε αυτό θα πάρετε τον έλεγχο μιας εκ των τεσσάρων φατριών (Imperial Guard, Space Marines, Orks, Necrons), οι οποίες εμπλέκονται σε έναν βάναυσο πόλεμο. Στόχος τους; Να κυριαρχήσουν και να καταλάβουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη.

Κατεβάστε το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η προσφορά θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Μόλις τελειώσει η προσφορά, η Epic Games θα σας κάνει δώρο δύο παιχνίδια. Το 1ο παιχνίδι είναι το Chess Ultra της Ripstone, η οποία λέει ότι έχει φτιάξει το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι για σκάκι στον κόσμο. Με εκπληκτικά 4K γραφικά, seamless online υποστήριξη για να παίζετε με άλλους παίκτες, εντυπωσιακό AI και δυνατότητα για VR.

Το 2ο παιχνίδι είναι το World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα DLC για το δημοφιλές παιχνίδι που σας δίνει πολλά bonuses και Premium battleship, αλλά κόστιζε κανονικά 19,30 ευρώ. Περισσότερα γι’ αυτά μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.