Το επίσημο anime του Resident Evil 4 είναι από τα καλύτερα βίντεο που θα δείτε σήμερα

«Story of my life»
20 Μαρτίου 2023 16:19
Το επίσημο anime του Resident Evil 4 είναι από τα καλύτερα βίντεο που θα δείτε σήμερα

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Resident Evil 4 και έτσι η Capcom αποφάσισε να συνεχίσει την προώθηση του άκρως αναμενόμενου τίτλου με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα επίσημο anime διαφημιστικό, με εικαστικό που θυμίζει τις λατρεμένες ταινίες του Studio Ghibli. Αυτό έχει τίτλο “Resident Evil 4 Anime PV Resident Evil Masterpiece Theater - ‘Leon and the Mysterious Village’ EP 1". Ναι, το όνομα θα μπορούσε σίγουρα να είναι μικρότερο, αλλά παρόλα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα βίντεο που θα παρακολουθήσετε σήμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από τον player που ακολουθεί, ο Leon ρωτάει τους κατοίκους του χωρίου αν γνωρίζουν που βρίσκεται η Ashley, αλλά τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως θα περίμενε και παίρνουν μια σκοτεινή τροπή…

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το remake, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony.

Για την ιστορία, οι developers της Capcom έχουν δηλώσει πως θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες. Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό, γνωρίζουμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα, όπως ακριβώς ήταν παλιά, ενώ η ιαπωνική εταιρία έχει επιμεληθεί και αρκετές αλλαγές, αφού θα υπάρχουν πολλοί νέοι εχθροί, ένα νέο όπλο (το Crossbow), ενώ για παράδειγμα τα QTEs έχουν αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας.